O nama

Preuzmite katalog

 

Preduzeće Alarm Prim Inženjering doo sa sedištem u Beogradu ulica Patrijarha Varnave br. 39 u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save na Vračaru registrovano je za delatnost ugradnje alarmnih i drugih bezbednosnih sistema, usluge, consalting, promet i drugo.

 

 

Alarm Prim Inženjering doo projektuje, proizvodi, montira i održava signalno sigurnosne sisteme za zaštitu objekata ljudi i imovine kao što su:

 

 

 

 

- Sistema za automatsku dojavu požara

- Sistema za automatsko gašenje požara

- Sistema za ventilaciju prostorija posle gašenja požara

- Sistema za detekciju otrovnih, zapaljivih i eksplozivnih gasova

- Sistema video nadzora

- Protivprovalni  sistemi

- Sistemi za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena

- Strukturnih kablovskih sistema

- Sistema za javno ozvučenje

- Sisteme za komunikaciju

- Interfonske sisteme

- Protiv paničnu rasvetu

 

Svi zaposleni poseduju sertifikate dobijene od strane proizvođača opreme kojim se potvrđuje da su obučni za korišćenje opreme, njenu instalaciju, održavanje i eventualno servisiranje. Pored sertifikata proizvodjača zaposleni poseduju i uverenja o položenim stručnim ispitima za rad na poslovima zaštite od požara.

 

U želji da za svoju opremu svojim klijentima obezbedimo najbolju moguću podršku za proizvode preduzeće Alarm Prim Inženjering d.o.o.. otvorilo je servis za popravku opreme i prodaju delova. Servis zapošljava ekipu stručnih elektrotehničara i inženjera obučenih od strane proizvođača opreme. Servis čini specijalizovana prostorija opremljena najnovijom opremom i instrumentima za testiranje i popravku opreme a sve u skladu sa najvišim tehnološkim standardima.

 

Preduzeće Alarm Prim Inženjering d.o.o. raspolaže svom neophodnom infrastrukturom neophodnom za izvršavanje posla koja uključuje vozni park od 4 vozila, laku montažnu skelu za radove na visini, ručni i električni alat, kao i veliki broj instrumenata za testiranje elektroinstalacija i opreme.

 

Preduzeće Alarm prim inzenjering d.o.o ima zaposlene elektrotehničare kao i diplomirane inženjere elektro i mašinske struke koji svakodnevno rade na svim vrstama projekata.
.
 Preduzeće  Alarm prim inženjering d.o.o. poseduje projektantski studio u sklopu koga zapošljava tim specijalizovan za projektovanje i nadzor instalacija niskog i  visokog napona.

 

U prilici smo da klijentima ponudimo projektantske usluge u okviru:

 

Posedujemo licencu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije za bavljenje poslovima unapredenja zaštite od požara.

 

Svi inženjeri poseduju licence i položene stručne ispite za radnike koji se bave poslovima iz oblasti zaštite od požara.

 

Pored mogućnosi izrade gore navedenih projekata svojim klijentima u mogućnosti smo da ponudimo:

 

- Procenu požarne ugroženosti

- Procenu potreba za ugradnjom sistema tehničke zaštite

- Reviziju i tehničku kontrolu već urađenih projekata

 

 

Alarm Prim Inzenjering EXPO 2012 sajam protiv požarne zaštite i sigurnostnih sistema

 Privredne Komore Srbije

Član Udruženja Fizičko Tehničkog Obezbeđenja

 Alarm Prim Inzenjering | Kontakt

Alarm Prim Inzenjering

Patrijarha Varnave (Filipa Kljajića) 39, 11000 Beograd

Tel. : +381 (11) 244 76 74, +381 (11) 308 65 38

Servis : +381 (11) 308 65 38, +381 (11) 308 65 09

E-mail:  office@api.rs